Lights go out and I can´t be saved

        2009-04-21| 09:16:50
Just nu är det mesta piss.. Har sjuk lust att bara dra långt här ifrån och aldrig komma tillbaks..


Spinningen igår var iallafall superkul som alltid, tränaren var helt loco en duracellkanin med rockmoves på speed typ, jag vet inte hur många ggr jag tänkte: HAN ÄR GALEN! Spelade bland annat Rammstein och satt och rockade till den, skrek o härjade, men det var bra för man blev grymt peppad, sen var det grym musik oxså så vissa låtar när man hade stått upp och kört hårt och det var dags att släppa lite på växeln så tänkte jag bara HELL NO, jag ska trampa skiten ur det här passet;) Ska lätt gå på samma pass nästa vecka det var värt all stress och 5 min dusch innan det var dags att springa vidare till tunnelbanan, odenplan och skola. 


Som jag skrev förut var jag helt slut i huvudet igår, så på lektionen var jag helt lost, sydde mina sämsta sömmar ever, och svärde så sjukt mycket över de där jävla puffärmarna.. Det var det svåraste hittills, jag skulle lätt kunna sy hundra skjortkragar, bananer och slag om jag så slapp att sy en enda puffärm till! När den var klar gick jag fram till Inga-Lisa (min lärare) och sa det gick åt helvete, det blev katastof. Hon skrattade, och sa katastrof? Kollade på skjortan och sa men Sara va har du gjort hahaha..Men de löste sig hyfsat, hon tycker vi jobbar hårt och bra även om det inte alltid går som det ska, men det är ju iofs jätte bra för de är då vi lär oss det vi verkligen ska lära oss, vad som är svårighetsmoment på olika plagg så man kan kommunicera med designern och sömmerskorna.. Sen att jag var så trött och sydde fast ärmarna i sidan för att jag inte tänkte på vad jag gjorde fören jag hade gjort det är en annan 5a;P Är grym på att sprätta nu iallafall;P


Jag vill ha dig, men jag vågar inte satsa.. Nu kanske de är försent? Men det är väl precis så som det alltid varit med oss..Sjukt tröttsamt..Ibland undrar jag om du ens fattar att det är dig jag vill ha..Jag kan faktiskt vara seriös och en bra tjej, jag behöver inte vara någon player, jag behöver inte flörta runt, jag kanske bara behöver dig?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback