Komplimanger we like:D

        2009-01-30| 14:54:42
jag tror jag fått en beundrare på jobbet;P Vem det är berättar jag inte!!:P

va fin du e idag!! 
  eller du brukar alltid vara d 
  men extra idag!

Way hotter

        2009-01-27| 09:05:13
Jag tror jag dör lite... F'ck va het man får vara. Kan vi inte bara gifta oss och skaffa barn så är det klart sen? Han behöver inte jobba eller nåt, han behöver bara gå runt i vårt hus och vara sådär snygg som bara han är hela tiden, ligga i sängen och vänta på mig när jag kommer hem från jobbet och tjänat lite pengar! Hell yeah:)

Music nostalgia

        2009-01-25| 01:29:27

This was not supposed to happen now..

        2009-01-24| 18:46:15
Igår kväll var det avskedsfest för Viktor som ska ut och resa. Var till en början inte alls taggad, men det blev faktiskt en riktigt bra kväll:) Vi började i Alvik på Scandic runt 6-tiden, blev några glas vin och massa mingel, väldans trevligt!! Sen åkte vi vidare till fridhemsplan och gick på någon krog som jag inte minns namnet på, det var ett crap ställe så vi drog snart vidare mot centralen och Bk för lite mat, sen någon pub där jag fick tequila av Sten, den satt sig precis där den skulle och sen var det bara att dra vidare till fashing. De hade salsa kväll så det blev lite dans men satt faktiskt mest och pratade med Viktor, om massa djup skit... Inte så ofta någon förstår mig just om en sak i mitt liv som de senaste åren varit väldigt jobbig, men där i drinkarna fann jag någon som upplevt ungefär samma sak och det hade format honom precis som det format mig. Det vi pratade om stannar mellan 4 öron och det var faktiskt riktigt skönt att prata ut om sådant som jag känner att jag kanske inte alltid kan dela med dem jag står nära och därför var det skönt att få dela det med någon man inte står lika nära.. Men på måndag åker han till andra sidan jorden så det är lite tråkigt precis när vi lärde känna varandra på riktigt.. Och jag är såklart inte avundsjuk åka till thailand och australien i flera månader, nee usch och fy..;P


Blev tyvärr inget Karlskoga idag:( Skulle gärna vara där just nu, mer än gärna.. Men får träffa alla om 2 veckor istället..

Tispy..

        2009-01-23| 00:52:03
Jag är full och ska upp om 5 timmar och dra mig iväg till jobbet, jobba 8 timmar och sen börja festa igen, Yippej...:P Har haft en underbar eftermiddag och kväll, först vinmingel med hela kredit, kort och vår avdelning, sen workshop, presentation bjöd på mina muffins som var mer än en hit! Lite mer vin och sen iväg till fridhemsplan för middag och ännu mer vin! Sjukt kul som alltid med mainline. Bästa var när jag var lite tipsy och skulle skicka sms till Y, skrev:
Hej Cute;) vad gör du? puss dock istället för att skicka det till Y skickar jag det till Patric som sitter 2 stolar bort från mig haha, sen visste ju hela jobbet vad jag gjort och Patric bara Sara vad skriver du till mig?? haha jaa det kan man ju undra.. Vet inte hur jag kunde förväxla Patrics namn med Y`s namn.. Inte lika någonstans..:P Men, men jag bjuder på den efter x antal vinglas!!

22/8

        2009-01-16| 09:15:05
Jisses vad jag längtar, kommer rocka fett till bland annat denna låt: KÄRLEK!!!!! Coldplay måste nog vara ett av de band
jag lyssnat på konstant under en längre tid, måste vara närmare 7 år eller något sådant, det fantastiska med dem är att jag tycker det är precis lika bra om inte bättre nu som när de släppte Yellow för alla de där år sen..

haha jag dör

        2009-01-15| 15:29:13

ICA-butik, norra Stockholm

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade...
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån.


Dagens tanke

        2009-01-13| 23:03:58
"Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future, stop figuring out precisely how we feel, stop deciding exactly what we want, and just see what happens..."Precis haft nästan ett 2 timmars samtal med älskade Hanna, vi tänker på samma sätt och det är så skönt att prata med henne, många skratt blandat med seriösa tankar! <3

Längtar bort till värmen

        2009-01-12| 21:51:44


Någon som ska med och backpacka några månder någonstans där det är varmt, nästa höst/vinter? Risken finns att jag inte kommer tillbaks! Aldrig mer snö, kall luft, och slask, hur underbart skulle det inte vara??=)

Inspiration

        2009-01-11| 14:22:35
Alicia är så fin i den här videon, alla rätt i min bok! Sen är ju dessutom videon, låten och filmen grymt bra! Nu blir det till att leta tyg, sen sy!

Frossa

        2009-01-09| 21:02:55
Blev Let`s dance och massa godis och chips istället för fest! Över en timmes samtal med honey Elin och min sköna säng:) Så är det när man är pank och trött, men de blir fler ggr om jag känner de killarna rätt:) Här kommer några bilder från en annan after work vi hade för några månader sen!

Nya tankar, nya mål..

        2009-01-06| 23:37:14
Jag har kommit på ett nytt löfte som jag måste försöka hålla och det är att jag måste tagga ner, nåt så jävla otroligt!! Jag måste lära mig att allt kan och framförallt MÅSTE inte vara perfekt hela tiden! Jag kan inte göra allting jag vill göra i mitt liv precis nu, en sak i taget och chilla ner för f-n.. Jag har en tendens att stressa upp mig själv och ta på mig alldeles för mycket saker samtidigt vilket slutar i att jag blir utarbetad eller får livs-ångest när jag inser att jag faktiskt inte hinner med allting...:( Jag måste lära mig att säga NEJ och sluta sätta sådan press på mig själv.. Som nu ex: jag har gått omkring och mått dåligt och stressat över att jag inte har sökt butiksjobb vilket är vad jag behöver göra för att komma in på skolan.. Men istället har jag nu bestämmt mig för att vänta med det.. Varför? Joo för att jag ska börja plugga på tillskärarakademin om en månad och jag vill verkligen fokusera helhjärtat på det och det kommer gå galant samtidigt som jag har jobbet på shell men kanske inte lika galant om jag får ett nytt jobb där jag med högsta sannolikthet behöver jobba kvällar och helger.. Jag trivs jätte bra på mitt jobb och tänker därför stanna kvar tills jag är klar på tillskärarakademin och sen söka mig vidare, och förmodligen kommer jag inte söka Ky till hösten utan kommer istället jobba ihop pengar till resan med X, för en sak vet jag som jag verkligen verkligen vill göra och det är den resan!! När i mitt liv är det jag är lycklig? Joo när jag reser, när jag är med underbara människor, när jag är kär och när jag får värme och äventyr och det är precis allt detta den resan kommer ge mig så nu satsar jag på den i första hand, skolan får vänta, den finns kvar, för nu ska jag satsa på mig själv, ingen mer ångest och stress. Huvudsaken är att jag mår bra det är viktigast för annars kommer skolan ändå inte gå bra..


Dammi i tuoi baci

        2009-01-04| 22:14:41
Jag vill ha han här i natt,  vill inget hellre än att han masserar mina axlar och pussar mig i nacken, vila på hans bröst, sen somna i sked medan han pussar min rygg och axlar.. Vakna upp tidigt och bara ligga och njuta av morgontimmarna, skratta åt något dåligt tv-pogram, prata om livet och kramas. De är när jag är med han jag vill att tiden ska stå stilla!


Hot and cold

        2009-01-03| 14:14:12
Blev väckt kl 2 i natt av ett samtal från en inte helt nykter Y;) haha länge sen jag svarade på ett fyllesamtal när jag själv var nykter faktiskt, kan iofs bero på att jag inte så ofta är nykter fredag/lördag kväller... Men hursomhelst var det mysigt:) Han sa iallafall att han kanske skulle komma till mig idag om de inte skulle gå ut i Örebro, vi får väl se om det bara var fyllesnack och om han ens kommer ihåg det eller om de blir mys ikväll..:P

Nu ska jag till syster och mysa, jag måste stanna på hm på vägen och köpa vantar bara för jag råka hälla lite glögg på dem senast vi var ute i sthml....:S Nu ska jag mysa i min favorittröja, kanske köpa lite chai-te på vägen, är ju så förbannat kallt...
  
Jag i bara myströjan på flickrummet i värmland..

Soft jobb

        2009-01-02| 13:46:08
Så här kul har vi på jobbet idag;P Intern-Msn på jobbet, vad vore vi utan de??=) För ni ska fatta så kallas viktor för STEN eftersom han heter så i efternamn.. Dan är den yngsta på jobbet och jaa jag är ju törnrosa;)

Sten, Viktor SVEN-DIS/123‎‎ [1:31 PM]:
  den dan den sorgen
   ‎‎Grundstrom, Louisha SVEN-SVEN-DIS/1‎‎ [1:31 PM]:
  överklagan sändes till mig skriftligen
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:31 PM]:
  vilken dag?
‎‎Sten, Viktor SVEN-DIS/123‎‎ [1:32 PM]:
  den DAN den sorgen
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:32 PM]:
  jaha
‎‎Bergstrom, Dan SVEN-DIS/123‎‎ [1:34 PM]:
  hahah
  a bit slow, are we? =]
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:34 PM]:
  jamen va tusan jag har ju sovit i 100 år!!
‎‎Sten, Viktor SVEN-DIS/123‎‎ [1:34 PM]:
  haha
‎‎Bergstrom, Dan SVEN-DIS/123‎‎ [1:34 PM]:
  huuuh, vilket ilsket knappande på tangentbordet =(
  
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:34 PM]:
  haha
‎‎Sten, Viktor SVEN-DIS/123‎‎ [1:34 PM]:
  törnrosa !!!!!!
‎‎Grundstrom, Louisha SVEN-SVEN-DIS/1‎‎ [1:34 PM]:
  Törnrosa
‎‎Bergstrom, Dan SVEN-DIS/123‎‎ [1:34 PM]:
  tajming =>
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:35 PM]:
  det var sååå skönt Dan
‎‎Bergstrom, Dan SVEN-DIS/123‎‎ [1:35 PM]:
  det där får jag höra ofta 
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:35 PM]:
  mee Dan skärpning too much information
‎‎Bergstrom, Dan SVEN-DIS/123‎‎ [1:36 PM]:
  du skötte tolkningen =)
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:36 PM]:
  hur mena du då??
‎‎Sten, Viktor SVEN-DIS/123‎‎ [1:36 PM]:
  jaa hur menade du ?
‎‎Bergstrom, Dan SVEN-DIS/123‎‎ [1:36 PM]:
  fråga din mamma sten!
‎‎Sten, Viktor SVEN-DIS/123‎‎ [1:38 PM]:
  mm självklart ska jag göra det
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:38 PM]:
  hahahaha
‎‎Sten, Viktor SVEN-DIS/123‎‎ [1:38 PM]:
  OHH totalt ägd
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:39 PM]:
  ni kanske ska gå på sexual kunskap? Dan är ju så ung
‎‎Sten, Viktor SVEN-DIS/123‎‎ [1:39 PM]:
  men ja tänkte fråga din mamma först  vänta....
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:39 PM]:
  Uh..
  too low stenen!!
‎‎Sten, Viktor SVEN-DIS/123‎‎ [1:39 PM]:
  underbältet 
Bergstrom, Dan SVEN-DIS/123‎‎ [1:40 PM]:
  Jag är i mina bästa år faktiskt, Sara =(
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:41 PM]:
  jaa passa på att njut innan du blir gammal och grå som stenen
‎‎Sten, Viktor SVEN-DIS/123‎‎ [1:41 PM]:
  säger hon som sovit i 100 år
‎‎Bergstrom, Dan SVEN-DIS/123‎‎ [1:41 PM]:
  tihi
‎‎Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:41 PM]:
  jaa skönhetssömn kallas de
‎‎Sten, Viktor SVEN-DIS/123‎‎ [1:41 PM]:
  haha mm
‎‎Bergstrom, Dan SVEN-DIS/123‎‎ [1:42 PM]:
  "mm" menar du 
Tornros, Sara SVEN-DIS/123‎‎ [1:43 PM]:
  gud va ni 2 verkar njuta av varandra

nee nu måste jag fortsätta chatta;)

2008

        2009-01-01| 14:36:40
Dags att sammanfatta ett av de hittills bästa åren i mitt liv; 2008! Det hela började med att jag precis var på väg att flytta till Oslo och Jens-ola, men ångrade mig i sista sekund och bestämmde mig för att satsa på karriären hemma i Karlskoga. Så blev de oxså i februari började jag jobba som produktspecialist för Tele2, det bästa jobbet jag haft om man tänker på hur roliga arbetsuppgifter man hade och jag lärde känna en helt fantastisk grupp på tc, nämligen det älskade 2ndline gänget:) Jobbade sjukt mycket hela första halvåret, vissa dagar jobbade jag mer än 14 timmar, eftersom jag samtidigt extraknäckte på bagarns brödbod. Dejtade mitt ex lite grann, men i maj var det dags att avsluta den relationen helt efter lite för många bråk och lögner mm.. I maj sökte jag även in till min drömutbildning som internationell inköpare på Ky i sthml.. Jag gick vidare till intervjuv i juni men efter en katastrofal intervju som slutade i tårar blev jag endast reserv.. Bestämde mig i juni att det var dags att gå vidare från Transcom och Karlskoga en gång för alla.. Sa upp mig och gjorde min sista dag i juli, dagen efter åkte jag till Turkiet i 2 veckor.. en helt sjuk resa, som aldrig kommer glömmas bort, alkohol, killar, fester, sol, bad och sex, precis så som en sådan resa ska vara! Skulle kunna skriva hur mycket som helst om den resan, om hur jag blev kidnappade av galna norrmän, hur jag surfade på en badmadrass, hur full jag var, hur heta killarna var, hur kär jag blev osv osv MEN tänker inte göra det;P I september flyttade jag till Sthml, inneboende hos Jonas en människa jag inte kände innan jag flyttade till Tumba.. 2 veckor senare började jag på mitt nya jobbShells huvudkontor i Sundbyberg. Jag lärde återigen känna ett nytt fantastiskt gäng; Mainline! Ett soft jobb som innebär att hjälper storkunder och deras säljare med allt från beställningar till fakturor.. Kanske inte mitt drömjobb, men ett jobb på vägen hos en fantastisk arbetsgivare, med underbara chefer och kollegor, grymma after-works och jobbfester och massa nya vänner! I oktober sprang jag även in i X igen, en kille jag lärde känna för 3, 5 år sen..Och efter väldigt många dejter och flörtar med olika killar detta år, så är det nog ändå X som mitt hjärta slår några extraslag för.. Men det är en hemlighet än så därför kallar jag denna person för X..


Så kort och gott har 2008 varit ett fantastiskt år med massa jobb, massor av kärlek, massor av fester och en flytt mm.. Hoppas att 2009 kommer bli lika fantastiskt, det är året då jag kommer börja plugga, förhoppningsvis hitta ett butiksjobb, spara massa pengar inför resan 2010 med X och förhoppningsvis det som vi igår kväll skålade för Lycka och Kärlek! Och det är precis det jag önskar alla mina vänner och familj!