Moved on

        2009-02-28| 17:41:37
Nu har jag flyttat!! Sitter just nu i mitt nya rum och fixar, uppdaterar mer sen, ska fortsätta packa upp nu sen blir det tunnelbanan till söder för att umgås med Åsa, Chrille och Pappa, blir film och choklad mumma<3 Sen i natt ska jag ringa Y eftersom jag igår var för full för att svara när han ringde hahaha oh lord.. Tog upp telefonen såg hans namn i displayen hörde signalerna men fatta inte att de ringde utan tryckte bort samtalet i tron att det var min väckarklocka..;P Stackarn, fick allt förklara mig förut...working 9 to 5

        2009-02-27| 14:36:57
Alltså jag har så seriöst jobb, idag har jag hunnit med följande:

Ätit för många oreo`s, gifflar, kakor och havrebollar
Tagit långlunch
Ätit tårta och blivit fotograferad
Ridit på Pontus rygg genom kontorslandskapet
Bloggat
Kollat min FB x antal ggr
Kollat in Asos och Nellys sidor
Läst alla favoritbloggar 2 ggr
Haft mailkonversation med gruppen om kvällens After Work
Lyssnat på musik och läst aftonbladet

 Jaa, jag vet att ni alla är avundsjuka på mitt jobb;P

Friday <3

        2009-02-27| 09:52:22
Idag är det fredag tjoho, ikväll ska jag och Calleponken svänga våra lurviga om på Layer Cake Lounge (tror jag de heter?) och där ska vi möta min underbara Emelie som jag saknat så!! Ska bli ljuvligt, men jag ska försöka ta det lite lugnt för imorgonbitti blir det flytt!!!! Underbart:) Har tröttnat på det här med vit månad de var tråkigt så jag kastar in handuken nu i halvtid, har åtminstone varit nykter i 2 veckor bättre än inget, nykter och tråkig kan man vara när man är gammal, man är bara 21 ett år;)


Man vet att man har små bröst när..

        2009-02-25| 18:11:25
tubtoppklänningar i stl xs/s ramlar ner så fort man rör sig lite;P Så frågan är om leopardklänningen ska sys in eller om någon vill köpa den? Superfin, 399 kr och den är din, finns ej kvar på Nelly`s. Hör av dig om du är intresserad! Den blommiga klänningen satt super iallafall:)


Nu vågar jag faktiskt nästan säga att jag är frisk, wiee:) Ska till jobbet imorgon iallafall! Och nu väntar jag på Jonas ska komma hem, jag ska tydligen testköra hans nya Volvo jeep och sen ska han diska så jag kan packa alla mina köksgrejer sen är nästan allting packat fantastiskt skönt:) Så ska jag baka kladdkaka med chokladglassyr mumma! 


Y har så bra musiksmak, där slår han allt x med hästlängder..:P

JT + T.I

        2009-02-21| 10:42:31


Jag bjuder på en skön låt från sjukbädden, lite old school justin sound mmm

död

        2009-02-20| 19:16:44
ligger i sängen med världens feber pratar med x tror jag om jag inte hallucinerar.. återkommer när jag lever igen, om jag gör de... hoppas ni har de bättre än mig, jättekul att se att fler o fler hittar hit, varför och hur vet jag inte, men gulliga är ni!

Sjuker

        2009-02-20| 12:32:23
Jag sitter just nu på jobbet och tror jag håller på att dö.. Har gått och blivit sjuk, ont i halsen (halsmandlarna kändes som tennisbollar imorse), tror jag har feber för fryser som satan och har ont i hela kroppen, tung i huvudet och snorrig:( Uh...! Som tur har jag gott té på jobbet och min julklapp kvar här : en stor varm gosefilt som jag sitter invirad i..:)


serious must have!

        2009-02-20| 08:17:05
Detta ett par skyhöga bruna skor och en liten mockajacka vill jag ha, och just de får inte glömma de viktigaste: VÅR!!!

hahaha suckers!

        2009-02-15| 23:59:09
Jag säger bara en sak: Inter!!!!

Pappa släng dig i vägen med ditt äckel Milan, och nu slutar du läsa min blogg för hundraelfte gången, jag har sagt åt dig att det här inte är en föräldrablogg!

No regrets

        2009-02-14| 14:36:04

Myskväll igår:) Kom till ett snöigt Örebro vid 9-tiden, Y mötte mig vid stationen fick en liten kyss sen en promenad i kylan hem till honom, sen kan jag lova att han fick tina upp mig, satan va kallt det var, i sthlm var det 5 + här var det säkert 10 - :S Myste till en film som jag glömt namnet på var en action med Angelina Jolie iallafall, faktiskt bra! Imorse lämnade Y mig för fotbollsträning så jag låg kvar i hans säng en stund sen hämta Pappa mig och nu är jag i Degerfors hos Päronen! Ångrar inte för en sekund att jag träffa Y, han är så mysig, en riktigt gentleman, trendig, cool, trevlig, vi har kul ihop, samma intressen alltid något att prata om och jaa han är riktigt het;) Och så får jag inte glömma hans grymma armar! Kunde inte sluta ta på dem, helt sjuka, jag älskar armmuskler på en kille det måste vara det bästa som finns ! Får se om det händer något kul i Kga ikväll eller om alla ska toffla.. X ska iallafall bli full, funderar på att göra samma sak, dock har jag ingen sprit här fuckers..(Mitt nys favorit svärord, fick så mkt skit av mina tjejkompisar förut när jag sa fitta (erkän att det ordet ligger sååå bra i munnen när man är arg) Så får se om det går att styra upp ändå.. Annars blir det jag, päronen, msaffran och morotskaka och drägla framför Måns inga fel det heller..:)


Maskeraden!

        2009-02-09| 23:31:03

Här kommer pics:en som lovat, allt för Nina som inte har facebook;) Var jätte kul, dock alldels alldels för full..Kommer inte ihåg allt, men det var mysigt för de;) Inte lika bra att däcka kl 22 på sin egen fest, som tur var hade jag någon som sällskap hela natten, när jag inte kunde sova längre, eftersom jag redan hade min skönhetssömn tidigare på kvällen haha! Oj va mkt bilder de blev.. men det får kompensera för att jag brukar vara lite dålig på bilder annars;P