Ögongodis;)

        2008-10-26| 21:38:37
 
En bild säger mer än hundra ord!! Så het;)

Soon

        2008-10-25| 14:03:47
Snart kommer en av min allra bästa vän hit!! Vi har känt varandra i ca 19 år, inte dåligt alls! Jag har saknar henne, men om några minuter är hon här<3 Ikväll blir det fest, fest och fest=) Uppdaterar mer sen!!


På g..;)

        2008-10-11| 19:25:34
Your aura makes me soo happy;D


Drinkar hemma hos Elin och Ami, har varit i Örebro och prövat fin klänning på Kanel och shoppat choklad och sprit;P Nu dricks de Xante med ananas Source, roses lime och sprite:)



Sparks

        2008-10-09| 11:24:46

Antar att de lönar sig att skicka iväg massa ansökningar, imorse ringde nämligen telefonen och en tjej från studentconsulting tyckte min ansökan såg riktigt bra ut och jag blev kallad till intervjuv för ett jobb som administratör imorgon eftermiddag=) Ska bli riktigt kul och se vad de har att erbjuda, jag är ju mycket mer sugen på att pröva ett nytt yrke som administratör än att fortsätta med ren kundtjänst, dels för att jag trivs jätte bra att jobba med administrativa uppgifter (gjorde ju det en del på Tc och utbildade även i det) och dels för att det är ett steg närmare mot en karriär som ekonom och det är väl det som är min långsiktiga plan.. Vi får se vad som händer men nu har jag fått upp gnistan igen och det känns skönt, tänk om jag inte hade blivit vrålsjuk första 1 ½ veckan här och att jag inte hade varit så lat så hade jag säkert redan haft ett jobb, dumma dumma mig..





I would be so perfect for you cause I know you deserve it

        2008-10-08| 20:40:36
Ok, de här kommer bli ett extremt cheesy inlägg...


Den här kvällen har mitt hjärta bultat riktigt riktigt hårt och fort... Har fått ny luft i lungorna känns de som...Vet du om hur galen jag är i dig??? Vet du om att jag tänker på dig, på våra få men underbara nätter? Jag är helt galen som känner så här för jag känner inte ens dig, de måste vara ödets ironi, jag som nästan aldrig blir kär, får såna här starka känslor för en kort sommarromans som vägrar försvinna ur mina tankar och mitt hjärta... Jag känner mig som 14 årig skoltjej.....
 De här är så inte jag....


Höst är hett

        2008-10-02| 21:47:43
Så här vill jag se ut i höst, sjukt snyggt;)