Dagens i-landsproblem..

        2009-04-30| 07:47:29
Igår kväll gick min mobil sönder:S Det började runt lunch med att jag på något märkligt sätt lyckats få en spricka i skärmen.. Sen när jag ringde Pontus på kvällen så bara dog den och efter diverse första hjälpen försök har jag ännu inte lyckats få liv i den utan den ligger hemma i sängen i koma! Känner mig sjukt handikappad utan den buhu:/ Så för tillfället nås jag inte på telefon gott folk, ska försöka fixa det under dagen, annars får jag panik!

Sommar, möten, sol och dans!

        2009-04-29| 15:36:56
Guess what? Idag gick jag upp halv 6 för att hinna med ett pump pass innan jobbet, så jäkla gött! Inte att gå upp tidigt alltså men att träna på morgonen, kan nog inte bli bättre start på dagen än så:) Lunchade ute i solen med Dan och Viktor i solen precis vid hamnen, så himla varmt och fint, känns verkligen att det är sommar på g nu:D Efter jobbet ska jag möta upp darling Emelie och vi ska åka och kolla på Karin som har dansuppvisning, saknar verkligen dansen i mitt liv så det ska bli kul att få titta iallafall:P Efter de är det hem och städa och tvätta sen packa inför helgens hemvändarfärd och även läsa på lite och kolla på kollektioner och fashionshows av Inwear så jag är förberedd inför imorgon, NERVÖS Jajemän!!


Love me or let me go

        2009-04-28| 10:27:59

Hade tänkt vara hurtig och hinna med ett spinningpass innan jobbet, tror ni jag orka gå upp imorse 5.30 när klockan ringde lr? Näe.. Sluta med att jag låg kvar i sängen till 20 i 8 dvs 10 min innan min buss går så blev ingen spinning, får åka och träna ikväll istället, fast egentligen borde jag åka hem och städa, tvätta och laga mat.. Men om jag är jäkligt hurtig kanske jag hinner med allting:)


Skolan var rolig igår, nu har vi börjat med ett par byxor.. Bara 3 lektioner kvar, 2 sy och en mönsterkonstruktion.. Galet fort har kursen gått..Det är både skönt och tråkigt att den snart är klar.. Efter lektionen fick jag skjuts hem av Musse sån lyx att slippa åka tunnelbanan:) Han körde lite galet, han skyllde på att han var turk och att han var nervös av mig haha, men jag var lugn har ju åkt värre bilturer i Alanya;)


Vad håller du på med? Bestäm dig, det är inte rättvisst mot mig att du ska hålla på så där, ge mig inget hopp om det inte finns något, jag vill inte tro, jag vill inte hoppas, jag vill bara glömma..Eller de jag helst av allt vill det är något helt annat men det är väl förstört och försent för det..


Bry dig?

        2009-04-27| 10:58:08
What is your current obsession? Chai Latte och Vaniljyoghurt med värmda hallon!
Good fika place? Café fix, Waynes, Albert
Do you nap a lot? Nej bara om jag är bakis eller ledsen
Who was the last person you hugged? Sanna
What's my favourite dinner? Italienskt, grekiskt, turkist eller indiskt
What was the last thing you bought? ett par svarta höga klackar:)
What are you listening to right now? The killers Indie Rock and Roll är min current repeat the beat
What is your favourite weather? SOL och VÄRME
What's in your bathroom cabinet? Girl stuff!
If you could have a house totally paid for, fully furnished anywhere in the world, where would you want it to be? Brevid Comosjön utanför Milano, så sjukt vackert!
Favourite vacation spot? Så länge jag får resa är jag glad:) Storstad eller solsemester!
What is your favourite tea flavour? Chai
What would you like to get rid of? Bitterfittor som alltid måste vara negativa till allt och alla, skaffa ett liv för i helvete!
What did you want to become as a child? Diskare hahaha. 
What do you miss? Vänner och familj som inte bor i samma stad som mig. Juliette, Linus, Birgitta och Mormor..:/
What are you reading right now? Metro
What's your favourite brand of jeans? Miss sixty, fornarina, banana republic
Would I live my life differently to how I do now? Jag är nöjd men det finns alltid saker som kan bli bättre men dessa jobbar jag på!

Have a pic

        2009-04-26| 18:40:56
Den här helgen har gått så snabbt och ändå har den innehållit det mesta.. Tar en short update och låter bilderna tala för sig själva.. Fredag: Spontan utgång med Maria, Fabio och hans vänner på ett ställe på söder. Sjukt kul!

Lördag: Underbart väder! Låg i bikini och solade i trädgården, lyckades faktiskt få lite färg:) Sen fest hos Johan, massa folk, sjukt kul igen. Utgång på fashing, packat med folk, galet kul. Sen hem till Mattias höll på att avlida för jag hade så ont i fötterna.. Vill man vara fin får man lida pin va? Satt och snackade till halv 5 på morgonen och sen sova sked, så mysigt:)

Söndag: Strossa runt i skyhöga klackar (yesterdays outfit..) runt halva stan, lunch ute i solen med Sanna sen lite shopping (var tvungen att köpa nya skor + ett par nya klackar som jag kan plåga mina stackars fötter med;) En latte i solen och massa gossip, nice:)

Time to forget all that ever was something or nothing

        2009-04-24| 15:22:30
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann



Perfect day

        2009-04-24| 10:17:28
Igår var det verkligen känslomässig bergodalbana, började med att jag kände mig riktigt pepp, gjorde mig i ordning inför de viktiga mötena som jag inte riktigt än kan berätta om, men snart kan jag berätta vad de är lovar;P Sen prata jag i telefon med syster och såklart brast jag ut i gråt när jag berättade allt som hänt, mådde piss och ögonen var helt rödsprängda så jag kunde inte direkt gå iväg så.. Satt på lite pepp musik och satt mig på verandan i solen en sväng tills jag mådde bättre och åkte iväg då. Det gick riktigt, riktigt bra! :) Gjorde verkligen min dag, gick från att inte kunna sluta gråta till att inte kunna sluta le, precis vad jag behövde:) Åkte iväg till syster efter de åt lite lunch och sen köpte jag ett par nya träningsbyxor. Efter de var det ju bara dags att åka iväg och testa byxorna, blev en halvtimme spinning och en halvtimme core, riktigt nice:) Sen hemmagjord köttfärspaj och medium, kunde inte bli bättre! Lite trist som sagt att jag inte kan skriva så mycket mer men det kommer jag lovar:) Så här ser mina ögon ut efter x antal tårar haha jag bjur på den;P Men nu mår jag bra igen gott folk efter en dålig vecka är jag back to old me, go o gla som en kexchoklad :D

trött på allt..

        2009-04-23| 11:50:15
Idag har jag tagit ledigt hela dagen, det är dags att ta lite fler kliv mot min dröm o mitt mål som jag tidigare berättat om. Dessutom behöver jag lite me-time, ena stunden känns det bra och allt kommer lösa sig, sen bryter jag ihop och kan inte sluta gråta:S Nu måste jag vara stark, det var väl dessutom min tur att få hjärtat krossat har faktiskt inte lyckats med de på ett par år, pga att jag aldrig släpper in någon så nära att de kan krossa mitt hjärta, men av någon anledning lyckades denna människa krossa mitt hjärta ändå, fast vi inte ens kommit varandra så nära, hur gick det till? Hur kan jag bli så ledsen av nånting som aldrig var nånting? Jag har ju verkligen försökt att inte låta det komma så nära så jag kan bli ledsen.. :/ Dessutom är det skönt att vara i fred från alla bittra människor som oxså är en av anledningarna till att jag mår dåligt..

Roliga inlägg just nu, hell no.. men va f-n can´t help it just nu..

Read my mind

        2009-04-21| 22:52:11
Många inlägg idag, många känslor.. Den här låten lyssnade jag på repeat innan jag åkte till Malaysia när allt var skit med J, när jag var arg, ledsen, sårad och ändå med förväntan av vad som skulle ske. Jag tror på ödet, har alltid gjort de och kommer alltid göra det, jag är på nåt sätt ändå glad för att jag vet att allt som händer nu allt kommer göra mig starkare och leda mig vidare. Den är sorglig, så sorglig men ändå  vacker, det är så det är nu.


That`s it

        2009-04-21| 21:54:55

Just nu är jag faktiskt utan att skryta sjukt imponerad av mig själv! Kom hem efter en jobbig arbetsdag och la mig i soffan och segade, vaknade precis innan jag var tvungen att gå till Sats och var sjukt nära på att skita i det..Men det gjorde jag inte, gick iväg och körde skiten ur pump-passet, utmannade alla muskelgrupper med vikterna och det var sjukt skönt. Ibland är jag lätt världsbäst, men bara ibland;)


Nu ska jag dra täcket över huvudet och återgå till att vilja  skjuta mig själv..


You are

        2009-04-21| 09:25:56

Det här var avslutningslåten igår, Milano, Åsa, remember?!




Lights go out and I can´t be saved
Tides that I tired to swim against
You`ve put me down upon my knees
Oh I beg, I beg and plead
Come out of things unsaid

Trouble that can´t be named

You are You are

Lights go out and I can´t be saved

        2009-04-21| 09:16:50
Just nu är det mesta piss.. Har sjuk lust att bara dra långt här ifrån och aldrig komma tillbaks..


Spinningen igår var iallafall superkul som alltid, tränaren var helt loco en duracellkanin med rockmoves på speed typ, jag vet inte hur många ggr jag tänkte: HAN ÄR GALEN! Spelade bland annat Rammstein och satt och rockade till den, skrek o härjade, men det var bra för man blev grymt peppad, sen var det grym musik oxså så vissa låtar när man hade stått upp och kört hårt och det var dags att släppa lite på växeln så tänkte jag bara HELL NO, jag ska trampa skiten ur det här passet;) Ska lätt gå på samma pass nästa vecka det var värt all stress och 5 min dusch innan det var dags att springa vidare till tunnelbanan, odenplan och skola. 


Som jag skrev förut var jag helt slut i huvudet igår, så på lektionen var jag helt lost, sydde mina sämsta sömmar ever, och svärde så sjukt mycket över de där jävla puffärmarna.. Det var det svåraste hittills, jag skulle lätt kunna sy hundra skjortkragar, bananer och slag om jag så slapp att sy en enda puffärm till! När den var klar gick jag fram till Inga-Lisa (min lärare) och sa det gick åt helvete, det blev katastof. Hon skrattade, och sa katastrof? Kollade på skjortan och sa men Sara va har du gjort hahaha..Men de löste sig hyfsat, hon tycker vi jobbar hårt och bra även om det inte alltid går som det ska, men det är ju iofs jätte bra för de är då vi lär oss det vi verkligen ska lära oss, vad som är svårighetsmoment på olika plagg så man kan kommunicera med designern och sömmerskorna.. Sen att jag var så trött och sydde fast ärmarna i sidan för att jag inte tänkte på vad jag gjorde fören jag hade gjort det är en annan 5a;P Är grym på att sprätta nu iallafall;P


Jag vill ha dig, men jag vågar inte satsa.. Nu kanske de är försent? Men det är väl precis så som det alltid varit med oss..Sjukt tröttsamt..Ibland undrar jag om du ens fattar att det är dig jag vill ha..Jag kan faktiskt vara seriös och en bra tjej, jag behöver inte vara någon player, jag behöver inte flörta runt, jag kanske bara behöver dig?


Sweet dreams

        2009-04-20| 09:29:10
Är SJUKT trött idag, så pass att jag har god lust att bara åka hem, lägga mig i sängen dra täcket över huvudet och sova till imorgonbitti, de hade inte varit fel, speciellt inte om de hade varit som i min dröm jag hade i natt där jag och en certain someone låg i sängen hela dagen och myste! Önskedröm;) Men något sådant blir de inte, helgen är förbi och det är måndag vilket innebär jobb 8 timmar, spinning en timme och sen skola 3 timmar, stressad över skolan, jag tror vi ligger lite efter i kursplanen.. Det är det värsta med kursen, att man läser så sporadiskt och intensivt så man hinner inte riktigt med.. Men det ordnar sig förhoppningsvis.. Back to work! Är för övrigt så trött att jag imorse sa att jag heter Sanna och nyss sa jag att jag ringde från swea energi? Wtf?? Sen när heter jag Sanna och jobbar på swea energi?? Inte många rätt där..



Fika, grill, vin, och fyllesms!

        2009-04-19| 19:49:22

Denna dag vaknade jag skräll nr 1 jätte tidigt som alltid när jag druckit alkohol, skräll nr 2 bakis så klart.. skräll nr 3 med mobilen precis brevid huvudet 4 missade sms och 2 missade samtal utan att jag hört någonting..


Gårdagen var mkt trevlig, speciellt när Maria tappar min sminkborste i toaletten där Sanna precis gjort nr 1 utan att hon hunnit spola och speciellt när vi brände sönder våra fina stekar, speciellt när vi lekte Sanning och Konsekvens och jag får skicka iväg en miljard sms med diverse konstiga meddelande;P Roligaste var ändå när jag får sms:a till mina 2 senaste ligg:


Hej Goding, tack för senast. Vilken åktur, Yeah. När ska vi ses igen? Den ena var smartare än den andra som svarar:
Hej Gumman, trodde du hade glömt mig. Dig vill jag alltid träffa, när passar de? HAHA, där dog jag kan jag säga;) Stackarn, tror jag skippar att berätta att de var ett skämt och låtsas att det regnar istället:)


Idag har jag vandrat runt halva stan med Sanna för att hitta ett fik, med uteservering där de inte blåste, solen låg på och som hade Chailatte! Slutade i kungsträdgården där vi satt i solen och njöt. Lite kallt och lite väl optimistisk outfit men trevligt ändå:) Efter de begav jag mig till nästa fika på Albert (denna gång inne, thank the lord) med Maria, Emelie, Sofia och även Karin hann svänga förbi, mycket trevligt sällskap och en ännu godare chailatte:)


Dreams can only come true if you dare to dream

        2009-04-16| 16:55:44
Nyss var jag modig, jag tog det första lilla steget mot mitt mål, min dröm. Jag var livrädd men jag gjorde det, nu är det bara att hoppas hoppas hoppas! Och såklart ska jag inte sluta här med det lilla klivet utan nu är det bara att fortsätta ta flera kliv, större och större för att snart kunna springa! Snälla, snälla, jag vill så gärna!!!


Kom ta mig hela vägen hem..

        2009-04-16| 08:17:28
Stockholm är en stor stad till ytan,  de finns många platser som jag inte hunnit utforska ännu, en utav de var fram tills igår Djurgår`n. Så jag och Sanna tog en promenad dit, från söder längst strandvägen, tog ca 1,5 timmar fram och tillbaks, fint var det men tror de blir ännu finare när solen och värmen kommer fram lite mer:) Fick iallafall en bra pratstund om allt från kärleksbekymmer till familjerelationer och såklart skvaller från gågna hemvändarhelgen! 


Efter de åkte jag till Sats vällinby de var nämligen dags för mitt absoluta favoritpass: 55 min spinning till grym musik, hann även med 15 min på crossen innan passet började. När han satt på Patrik Isaksson var jag dock tvungen att stanna till och hämta luft och inte pga ansträngning utan för hans låtar är äkta för mig.. Jag blir ofta retad för att jag gillar Patrik Isaksson men det skiter jag i för jag älskar hans texter och den gången jag stod längst fram på hans konsert och sjöng nog med i nästan varje ord av varje låt och Patrik tog min hand och höll den 2 ggr, den kvällen var så magisk att jag nästan får tårar i ögonen! Kärlek, that´s it!



 


Muskel

        2009-04-15| 09:11:30
För er som tränar på Sats kan jag verkligen rekommendera Sats Muskel, 55 min funktionell styrketräning. Tanken är inte att man ska ta massa tunga vikter och få biffiga muskler utan man ska stärka de delar och muskler som kroppen använder sig av i vardagen, perfekt för mig som har haft problem med både knän och rygg. Nu låter det som jag är hundra år gammal, men man får lätt problem när man hängt i stallet sen barnsben, ridit runt i 20 minusgrader, lyft tungt, stått och kratsat en triljard hovar osv osv.. Åh va jag saknar hästar nu..!


Done di do

        2009-04-14| 22:21:09
Så nu var det gjort, ansökan är skickad! Om det blev som det skulle bli och vad som är bäst vette tusan, men det roligaste och det jag just nu känner mest för blev det! 7 st distanskurser i borås, alla textil/mode..Nämligen så här:

1. Fashion logistics i teori och praktik 7.5hp
2. Textil materiallära 7.5hp
3. Design management 15hp
4. Digital modeskiss 7.5hp
5. Det ansvarsfulla modeföretaget 7.5hp
6. Smarta textilier och högteknologiska kläder 3hp
7. CAD-system för konfektion 3hp



Det är bara jag som kan lyckas med detta...

        2009-04-07| 09:32:40
Appropå (stavning?) miss clumsy.. Gissa vad jag lyckades med igår? Joo jag hade tvättat, tvättmaskinen hade precis gått klart (trodde jag), jag öppnar luckan lite snabbt.. Tvätten var inte alls klar! vattnet strömar ur över mig, över hela badrumsgolvet och kläderna är pissvåta..:/ Lyckas krama ur alla kläder och hänga upp dem och torka upp allt vatten från golvet (detta tar ca 1 timme..) sen kommer Fabio in på mitt rum:

Sara, hur går det för dig med din tvätt?:P
hehe jadu inte så bra..
då låg det massa vatten kvar i maskinen så det var bara att slänga in allt igen och köra ett till varv så allt vatten skulle försvinna, hade jag låtit tvätten bara hänga hade det förmodligen varit torrt om ca 3 år!



It´s over

        2009-04-06| 22:38:29
Äntligen! Nu är det över, alla bråk, alla lögner, alla tårar, all skit kan jag äntligen lägga bakom mig, och jag kommer aldrig mer se tillbaks, du är inte värd en endaste sekund till.. Nu vill jag aldrig mer se dig, aldrig mer höra från dig, aldrig mer veta av dig. Du har sjunkit så sjukt lågt i mina och alla i min närhets ögon och för övrigt de i din närhet oxså! Känns som en stor sten fallit från mitt hjärta nu, jag måste bara få skriva en sista sak, sen är det över..:


Du äcklar mig, du är den största idiot jag någonsin träffat, jag önskar att jag aldrig träffat dig och jag är så glad att du är borta från mitt liv!

Miss clumsy

        2009-04-06| 09:55:09
Hur lyckas jag alltid? Idag skar jag mig i handen på en tejphållare, en tejphållare! Hur är det möjligt. När jag var liten högg jag av mig en nagel på en potatisupptagare, svalde en äppelskrut istället för äpplet dessutom i fel strupe och fick inte luft, skar upp ett hack i knät på en brygga, cyklade rakt in i en sten osv osv.. Jag har ont nu aj..:/


Farliga saker..



Skakis o bakis?

        2009-04-04| 08:46:06

Igår var det jag som skrattade åt uttrycket idag skrattas jag snarare åt..Skakis o bakis, eh jaa! Vakna kl 6 imorse (varför varför varför måste jag alltid vakna så tidigt och inte kunna somna om hur trött jag än är när jag är full???) och önskade att jag kollat fel i kalendern, men näe, nu är det dags att åka till skolan för mönsterkonstruktion av blus, kanske det svåraste på hela kursen och jag känner lite att jag kanske kommer spy på mönstret och linjalen... Att vara prick på milimetern noga idag känns som en omöjlighet..

Igår då? Sanna och jag delade på en vinflaska, naturgodis och toast hemma hos henne sen åkte vi till sumpan och mötte upp mina kära kollegor, gick till Garbos och hade jäkligt kul en timme över en svindyr drink och massa skämt.. Sen ville Sanna vidare till stan så åkte och mötte upp en nykter Maria, och sen blev det fridays där underbara Sanna bjöd på drinkar! Jag drack en heaven mudshake; baileys, kaluha mm smakade som vanilj och chokladglass! Sen prövade vi att gå in på ambassadör, men nånstans i kön kom jag på att det var dags att tänka på morgondagen (läs idag) och åkte hemåt lite för fjortisfull..Eh jaa fjortisfull var nog ordet igår, fy f.n illa!! Så idag mår jag som jag förtjänar.. Time to be serious now, I´m off!


La dolce

        2009-04-03| 15:15:50
Livet är så jävla underbart just nu, solen skiner, jag har ett linne och ballerinaskor, det är inte kallt!!:) Har fått massa choklad på jobbet, sån lyxchoklad så jäkla gott! Har underbart roligt på jobbet, det här gänget är fantastiskt många skratt idag:) Jag säger åt Erik och Lousiha att en gammal kollega fyller år idag (såg de på FB) de ringer upp och sjunger; Eh tack men jag fyller år på söndag, hälsa nya stjärnan på kontoret som inte såg de:P haha! Nice one Sara! Slutar om 6 min och ska till stan med sis sen möta upp Sanna, sen ska de drickas och sen möta upp lite folk från jobbet för fest, förmodligen utgång på Garbo´s.. Livet är underbart, stockholm är underbart, mina vänner och kollegor är underbara, vädret är underbart allt är toppen, hoppas ni har det lika bra som jag:)


Baci