Dreams can come true, right?:)

        2008-12-30| 13:49:58
Inatt kunde jag verkligen inte somna, slutade med att jag gick upp och trampade lite på maskinen kl 2.30, normalt? Nee.. Somnade till slut runt 4-tiden..Vad är då anledningen till att jag inte kunde somna? Jo, mina tankar var långt borta.. Fick nämligen ett sms från  X igår där han frågade om jag ville dra på en back-pack resa med honom 2010! Åh va jag vill, så hela natten igår låg jag och planerade vart vi skulle åka, vad vi ska göra, vad jag ska packa osv osv.. hehe Ni som känner mig vet att det inte finns mycket jag tycker om så mycket som att resa, och ända sedan jag kom hem från jorden-runt resan har jag viljat åka igen på nya äventyr, men jag har inte vetat vem jag ska åka med då nästan alla mina vänner pluggar, inte har råd, har pojk/flickvänner de inte vill lämna osv osv.. De sjuka är att jag satt och pratade om detta med min syster för inte alls många dagar sen och då nämnde jag att X vore den perfekta att resa med! Utan att någonsin nämnt detta för honom hör han alltså av sig från andra sidan jordklotet och undrar om jag, lilla jag av alla människor han känner vill åka med Han, jaa Han, X, mr perfect! Så nu är det bara vänta på att han ska komma hem från semestern så vi kan börja planera!!:D Under tiden tänker jag fira nyår med Y..;P

Bali, Nya Zeeland nästa? :D

Porrigt fyllo

        2008-12-29| 00:06:56
Jag eelsker denne video, den är så kul, typ så där är jag när jag är riktigt full, totalt borta, vinglar runt, tycker allt är skitkul och porrigt ena sekunden och sen vill man typ dö!

Piff <3 Puff

        2008-12-28| 18:58:52

 Du är och förblir världsbäst<3 (bild från juldagen)

Igår var det återigen fest, jag och Hanna  och en massa killar, var faktiskt inte alls taggad, hade tänkt åka till Örebro istället, men jag överger ju inte Hannapannan så lätt, och kvällen blev över förväntan! Mysig och rolig och som vanligt lyckas jag med ... går f-n inte en kväll, jag förstår inte vad det är med mig, jag måste lugna ner mig!! Men en sak tog jag det lungt med iallafall och det var tro de eller ej spriten som endast bestod av några få cider, och det är mer än tacksamt idag;) Nu är bara frågan om man ska orka åka in till Örebro för ev fest annars mys med Y eller spara det till en annan dag och ta det super lugnt ikväll?? Den som lever får se;)

The one

        2008-12-26| 21:06:41
Varför skulle jag ramla in i honom med stort H igår för? Hade faktiskt nästan glömt Honom.. Men neej, vi alla har väl en sån där person som man aldrig kommer över helt? En sån som hjärtat hoppar upp i halsen när du ser och du blir helt tafatt och inte vet vad du ska säga och bara vill hoppa upp i hans famn och aldrig sluta kyssa honom:

Han: Nämen hej, det var länge sen man såg dig!
Jag: Eeeeööhh joo (resten av samtalet är en total blur, kan bero på alkolhalten i min kropp eller faktumet att jag hade hjärtat så högt i halsen så jag tror de höll på att ramla ur..)

Återstår att se om jag råkar ramla in i honom något mer snart då vi tydligen bor i samma stad numera..it`s a small world, very small..


Mys

        2008-12-21| 18:04:47
Nyss hemkommen från Örebro, har gått på stan en sväng, fikat och lunchat! Sov där mellan lör-sönd hos Y..;) Var nämligen på förfest hos honom i Lördags med min ving-man a.k.a Linnea och sen blev det utgång på Klaras, en toppen kväll, hade så himla roligt och natten och halva dagen idag har vi bara liggat i sängen och myst, underbart!! Finns det något underbarare än någon som kysser en i pannan och på kinden hela tiden, pillar en i håret, ligga i sked och bli kysst på axeln och örat i flera timmar? No I don`t think so:)

Hittade en superfin jacka idag halva priset; 350 kr!! Perfekt!! Imorgon blir det fika med min äckel-Nina;P sen mys med Elin!! <3 Ska göra pepparkaks- och saffranscheesecake med syrran oxså, mmm gott!!


Orgasm

        2008-12-15| 19:34:25
 
Finner inga ord, skulle inte ändra en enda sak med dessa 2, jo en sak att de inte är mina 2 älskare!
Så jävla heta så det existerar inte

Lucia+ nytt jobb

        2008-12-12| 09:33:41

Samtalen igår gick bra: skönt;)

Idag vakna jag vid 5.30, upp iväg och sen var gick vi luciatåg här på Shell, det var lite nervöst i början men ack så kul:) Ett av de samtalen jag fick igår handlade om nytt jobb, jag hade totallt glömt bort allt vad jag sökt i början när jag flyttade till Stockholm men tydligen hade jag sökt ett servitris jobb på Chaplins bar  och de ringde alltså igår och ville att jag skulle komma och provjobba! Skitkul eftersom det är ett helt nytt yrke för mig, har bara serverat lite enklare på bagarns samt extraknäckt på en kompis bröllop! Så idag springer jag iväg lite tidigare från kontoret och åker raka vägen till kungsgatan för att provjobba fram till kl 3.00 inatt så det kommer bli en sjukt lång dag, får försöka hälla i mig lite redbull eller nåt, men kul ska det bli fast jag är SJUKT nervös!! Sen ska jag provjobba där imorgon mellan 15.30-03 samt på onsdag samma tid! Att jag ska åka hem till värmland nästa vecka och vara ledig i nästan 2 veckor kommer vara mer än välbehövligt! Men det ska hinnas med en hel del när jag är hemma också: Julstök och firande, träffa alla vänner, festa massa och kanske en och annan dejt med Y som jag berätta om tidigare, och nu vet jag några av mina vänner som läser detta som tror sig veta vem Y är, men icke NOT him! Y är fortfarande väldigt hemlig...


Ge mig!!

        2008-12-10| 11:46:28
Snälla tomten, ge mig dessa:)

Översvämning

        2008-12-10| 10:58:18
Igår när jag kom hem var jag helt förstörd, känns som att jag inte fått en hel natts ordentlig sömn på flera veckor, och jaa varför? För att jag inte fått det, för att det alltid är någonting som pysslas med och så rinner tiden iväg och sen slutar det med att jag sover max 6 timmar/natten vilket är alldeles för lite för lilla mig.. Hur som helst jag hade lovat min Kombo Jonas att laga mat, min goda kycklinggryta som han tjatat om.. Men jag skulle bara lägga mig i sängen en liten stund och kolla på Las Vegas först tänkte jag.. Så bra gick de, runt 7-tiden väcker Jonas mig och är så hungig att han börjat med maten, så vi lagade den ihop, god vart den:)

Sen skulle jag bada, medans jag tappar upp badkaret spelar Jonas, polacken och Fredrik dvs tripp, trapp, trull i vårt hus (vi bor längst upp, polacken under oss och Fredrik under polacken) basen i bott och försöker se vem som kan få huset att skaka mest typ, haha lite roligt, men jag var så inne i att välja låtar med mest bas i att jag glömde bort badet och tillslut kommer jag på det. Hoppar upp, svär lite och springer in i badrummet och ser att det precis börjat rinna över och nu är en mindre sjö på golvet..:S haha bara jag som lyckas med sånt!!

Sen efter jag liggat och plaskat runt i över en timme i badkaret så hände något trevligt, men I`m not gonna tell u what, men handlar såklart om L O V E ;P

Sjukt vacker

        2008-12-09| 23:34:21

Circus

        2008-12-08| 14:56:33
Fick precis sms från Siba, min dator kommer vara på service längre än planerat...Kul, nee.. Jag saknar baby ju..:( Tur att man har får surfa lite på jobbet annars hade jag dött..

Just de helgen.. Kan ju berätta att lördagsfesten spåra ur totallt.. Först kom jag hem till ett snöigt värmland runt 11 tiden, fortfarande rejällt sliten efter fredagsfesten somnar jag in i päronens underbara soffa, den är utan tvekan den bästa soffan jag någonsin suttit/sovit i! Vid 3 tiden blev det pappas goda mat och sen in i duschen och sen iväg till Johan och Elin och så var det bara att börja dricka igen, Jenny kom dit oxså så vi 3 tjejer dela på 3 vinflaskor på typ 1,5 timme, ni kan ju tänka er hur den här kvällen slutar....Hur som helst, runt halv 7 åker vi ner till Bageriet där det bjöds på super god bosnisk buffe (Suvada hade lagat maten) och massa cider och baileys, sen körde vi igång stereon och shakade våra lurviga som de vore sista kvällen vi festa någonsin typ!! Klockan sprang iväg och strax innan 12 går vi på Statt och möter upp massa underbara människor<3 Fortsätter shaka loss, och jag fick en super fin komplimang av en person som alltid får mig att häpna av alla fina saker han säger till mig! Tyvärr så blev det lite drama, och jag och en kär gammal god vän började bråka och det hela slutar med att hon ber mig dra åt helvete för någonting jag inte ens anser att jag har gjort fel så jag slår igen fönstret på Statt stenhårt av ilska och självklart står då vakt-fan bakom mig och tar tag i mig och tycker det är på tiden att jag går hem, och jaa de kanske de var, tråkigt slut på en annars toppen kväll.. Men det känns ändå som att det bara är ytterligare en kväll i laala-land, av någon märklig anledning så verkar all drama dras till mig..


Söndagen spenderades hos Elin och Johan, vi åt pizza och spela Wii eller hur de stavas jag var grym på Golfen, inte riktigt lika grym på bowlingen men nästan;) Sen var det bara hem äta lite mat och sen iväg med tåget till sthml igen, snabbvisit men jag kommer ju faktiskt hem om mindre än 2 veckor igen..


Älskar "nya" Britney






Så fruktansvärt onödigt..

        2008-12-06| 07:52:18
Gah nu sitter jag här och ska snart iväg till flempan och ta tåget hem, saken är inte som jag skrev igår att jag kommer vara bakis.. Nee jag är fortfarande full, snurrar sjukt mycket i huvudet och jag fattar inte riktigt hur jag ska palla med detta men.. den som lever får se..Gårdagen bjöd på mycket roligt MEN de tar vi inte här;) För övrigt kan jag inte annat än att återigen understryka hur mycket jag hatar SL på nätterna...

"Jaa han ser sjukt bra ut, problemet är bara att han har lite svårt att räkna till 7"

"Jag är inte en snäll kille, jag kommer antingen försöka hångla upp dig eller tjäna pengar på dig, fast jag är ju schysst och berättar det för dig"

HAHAHAHA jag dör!!! Sen så var det ju de där med Haremet...

Jäkla singelliv..

        2008-12-04| 17:05:35
Alltså egentligen ska jag inte klaga, jag älskar singelivet, de har många fördelar:

Man kan göra exakt vad man själv vill, när man vill och hur man vill
Man kan flörta utan att få dåligt samvete
Man slipper alla småbråk om ingenting
Man kan leka runt och festa obehindrat
osv osv

MEN just nu går inte mitt kärleksliv som jag vill.. Jag har just nu 2 intressanta på G, vi kan kalla dem x och y.. (Ni som brukar läsa min blogg vet att jag ytterst sällan skriver en killes namn här) Jag vill helst ha X och vi hade de grymt förut men nu har jag fått veta att han inte är ute efter ett förhållande och det är inte jag direkt heller, men han är underbar och jag vill träffa honom mer, men han har varit lite off senaste tiden, svår balans gång, ska man vara för på eller av? Förmodligen något mitt i mellan men det är en svår jäkla balansgång... Sen har vi min nya flört Y, riktigt på riktigt het, men vill jag verkligen ha honom? Vill träffas absolut, men vill inte springa in i någonting, och VARFÖR VARFÖR ska jag alltid bli lite av när en kille är på?? Suck... What to do???

Nu kan du få mig så lätt

        2008-12-03| 23:19:42

No stress!

        2008-12-03| 10:32:44
Igår var halva gruppen sjuka på jobbet så var lite halvkaos, massa fax, mail och telefonen ringde i ett... Men idag är det lite lugnare iallafall, de spela denna låt på radion imorse.. Bara pirrar i hela magen när jag hör den!! Den är så Alanya, åkte nämligen dit dagen efter jag jobbade min sista dag på Tc, hade bara sagt upp mig utan att veta exakt vad jag skulle göra när jag kom hem, visste bara att det var dags att ta sig vidare från allt vad som hette Transcom och Karlskoga..Så jag bytte jobb mot att ligga vid poolen bakis i värmen, surfa lite på badmadrassen, spanna in heta killar, gå ut och dansa hela natten på baren, kyssas under stjärnorna, galna beachpartyn osv osv.. Jag ångrar inte det för en sekund!!

Snabbis..;)

        2008-12-01| 11:40:54
Tänkte uppdatera en liten snabbis.. Var lite tomt på inlägg här då jag inte suttit vid datorn på nästan hela helgen..

Fredag: Träffar en full kille på tunnelbana kl 6 på morgonen vars flickvän varit otrogen med hans bästa kompis och blivande kollega, stackarn!! Glömt smartcardet hemma, får hysteriskt springa runt och ringa runt för att kunna jobba, var på jobbet 6.30 kunde inte börja jobba fören 7.30..God lunch ute på Bällsta med kollegorna, Low calorie lamm, vitlök, rotfrukter och vittvinsås! Shell bjuder på bullar till fredagsmötet i vanlig ordning! Hem en snabbis sen pendeln till Flemingsberg och möter darling Elin<3 Lagar nudelwok och äter onyttigheter framför Idol, båda somnar i soffan strax efter 8:P


Lördag: Elin lurar upp mig tidigt på morgonen, ligger och pratar i sängen ett bra tag, sen in till stan: shopping (hittade ett par svarta jeans, en stormyströja och underkläder! Café fix äter godaste maten i stan= mousaka! Elin får migrän, stackarn..:S Emelie möter upp oss, sen hem till snälla Åsa och Chrille som lånar ut sängen till Elin en sväng. Efter det hem till Emelie och Oscar! Spelar cluedo, väldigt roligt men jag tappa bort min egen taktik och blev slagen på mållinjen av Emelie..:( Sen till gärdet och göra oss heta inför middag på Caliente med Ami och Angelina! Tapas och delar en vinare med Emelie;)


Söndag: 13 timmar häst!! Globen horse show närmare bestämmt, stortjöt till Briar och Brinks kyr, sista gången min STORA idol är med i Globen, tack för alla underbara år och alla fantastiska pogramm!! Horseballen var roligaste att se, en typ av rugby på häst, heta fransmännen vann, kul att se bygg-Matte vinna stjärnornas hoppning, het han med;) Tyvärr vann ingen av mina favoriter: Briar eller Painted black dressyren men det var kul ändå!