Lovely weekend

        2008-04-14| 22:07:56
Helgen började tidigt för mig, var ledig hela fredagen eftersom jag skulle jobba lördag. Så först åkte jag och shoppade massa tyg, de hade rea man fick för halva priset om man köpte mer än 2 meter, så eftersom jag skulle köpt 1 meter så kunde jag ju lika gärna köpa 2 meter av allt=) Allt som allt blev det 4 olika tyger respektiv 2 meter= 8 meter tyg!!! Så nu har jag lite att sy;) Sedan hade jag och Hanna syjunta hela eftermiddagen, jag började sy en klänning av ett jätte fint sommartyg jag hittade vit med bruna blommor, kommer bli kanon fint är typ klar ska bara sy in lite i midjan och folla in lite längst ner och fixa kanten längst upp..Vart såklart massa skvaller och lite kladdkaka oxså=) Var ju jätte länge vi sågs eftersom vi både är 2 upptagna damer haha;P På kvällen vankades tjejmiddag hos Ami, jätte gott och jätte trevligt, allas munnar gick i ett!!

Lördagen började jag jobba kl 5.20 på bagarns gjorde mackor, hade butiken och utkörning sedan vid 8.30 kom Elin och böt av mig för då vart det Tc istället.. Var en skön lugn helg med Nina, betade av lite kundbrev och eskaleringar och några få samtal från L1. Hände även en del oväntade grejer, hrm.. Jag behöver väl inte skriva om vem kanske??;P

På kvällen åkte jag till Ami, vi drack för-drinkar och sminkade oss osv sen åkte vi ner till Emelie och fortsatte förfestandet sedan vart det Red brick och "Shit on the grass" shot!! Lätt den godaste shoten! Eftersom Karlskoga är en liten stad och det inte finns så mycket att välja på vart det så klart Statt sen, men det var oväntat kul umgicks med massa gamla godingar och några nya godingar;) Efter statt vankades efterfest med Emelie och hennes killkompisar, jag var super trött efter att ha varit vaken sedan 4.45 så jag somnade till i soffan några ggr.. hrm.. haha. Klockan 6 åkte vi taxi till Emelie sedan ett par timmar senare åkte jag till Ami`s soffa och sov medans tjejerna var ute och red, resten av dagen spenderades med att sova, kolla fotboll och film mm:)


Kommentarer
Postat av: Klara

Jag skulle bara ändra min ansökan och efter lite om och men gick det. Har du fått iväg din eller är det fortfarande knäppt? Joo det är bra, våren är total här i Göteborg så det känns alla tiders. Våren får liksom det mesta att bli bra. Hur är det med dig?
:)

2008-04-14 @ 23:20:20
URL: http://claricce.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback